Tara Elders

Geboortedatum:
01/17/1980
Geboorteplaats:
Amsterdam, Noord-Holland, Netherlands:

Filmografie

Winterland (2009)
als Tara Elders
Vox Populi (2008)
als Zoƫ
Het wapen van Geldrop (2008)
De muze (2007)
Sextet (2007)
als Lotje
Interview (2007)
als Maggie
May 6th (2005)
als Ayse Him
Medea (2005)
als Anne
06/05 (2004)
als Ayse Him
Stratosphere Girl (2004)
als Polly
Visions of Europe (2004)
als Quizmaster (segment "Netherlands: Euroquiz")
Feestje (2004)
als Maartje
Shouf Shouf Habibi! (2004)
als Britt
Phileine Zegt Sorry (2003)
als Lala
Loverboy (2003)
als Julia
Mis (2001)
als Sofie
Vroeger bestaat niet meer (2001)


ikwilfilmskijken © 2024