Kenji Kodama

Geboortedatum:
06/03/1932
Geboorteplaats:
Kanagawa Prefecture, Japan:

Filmografie

ミステリー作家・朝比奈耕作 花咲村の惨劇 (2016)
als Ryutaro Hanayagi
TOKYO! (2008)
als Judge (segment "Merde")
明日への遺言 (2007)
銃声 Last Drop of Blood (2003)
監察医 室生亜季子㉚ 震える顔 (2001)
als Azuma Clinic doctor
雨あがる (1999)
釣りバカ日誌8 (1996)
花と蛇 究極縄調教 (1987)
団鬼六 蛇と鞭 (1986)
als Takamizawa
花と蛇 地獄篇 (1985)
als Yoshitaka Tôyama(遠山義隆)
オフィスラブ 真昼の禁猟区 (1985)
als Senior Managing Director Masayoshi Kubota
(1985)
als Samon Shirane
愛人バンク殺人事件 (1984)
als Assistant Professor Yoshida
武蔵野心中 (1983)
ピンクカット 太く愛して深く愛して (1983)
女教師 汚れた噂 (1979)
als Takimura
「妻たちの午後は」より 官能の檻 (1976)
als Shusaku Sakura
姿三四郎 (1965)
天国と地獄 (1963)
als Detective Hara


ikwilfilmskijken © 2022