Jurgen Delnaet

Geboorteplaats:
Gent, Belgium:

Filmografie

J’aime la vie (2023)
als Rocco
Logger (2022)
als Forester
Daydreamers (2022)
als Aldo
De Liefhebbers (2019)
als David
De Collega's 2.0 (2018)
als Kristof Goedgezelschap
Niet Schieten (2018)
als Adjudant Lootens
Het Tweede Gelaat (2017)
als Roth
Silent Campine (2017)
als Albert
Therapie? (2017)
als Filip
Love Blossoms (2017)
als Harv Willard
Dode Hoek (2017)
Halfweg (2014)
als Theo
Marina (2013)
als Police Inspector #2
Code 37 (2011)
als Vincent Manteau
Copacabana (2010)
als Bart
Meisjes (2009)
als Doctor
Aanrijding in Moscou (2008)
als Johnny
Booster


ikwilfilmskijken © 2024