Dan Herzberg

Geboortedatum:
05/12/1968
Geboorteplaats:
Paris, France:

Filmografie

Belle belle belle (2020)
als Gérard
Si tu vois ma mère (2020)
als Le Médecin
Un mensonge oublié (2018)
als Karim Belkacem
Vape Wave (2016)
als Seller
Chocolat (2016)
als Fergus
Je compte sur vous (2015)
als JMBLC
Flic tout simplement (2015)
als Chef de patrouille
Les Gorilles (2015)
als Serrano
Libre et assoupi (2014)
als Le voleur du musée
Victor Young Perez (2013)
als Aldo Pullicino
Mister Bob (2011)
als Lieutenant Fourrier
Elle s'appelait Sarah (2010)
als Jacques
Le Mac (2010)
als Rodrigue
Cas ID (2009)
als Blondin
99 Francs (2007)
als Steven
L'Année suivante (2007)
als le conseiller d'éducation
Les Brigades du Tigre (2006)
als Gauzy
The White Countess (2005)
als Frenchman
Ze film (2005)
als Didier, alias Toxic
La vie de Michel Muller est plus belle que la vôtre (2005)
als Dan, le scénariste
Tu vas rire, mais je te quitte (2005)
als Olivier
Femme Fatale (2002)
als Surveillance Room Guard
Beau travail (2000)
als Legionnaire
Cours toujours (2000)
Taxi (1998)
als Paulo
Caméléone (1996)
als Night owl


ikwilfilmskijken © 2024