Aimee Garcia

Geboortedatum:
11/28/1978
Geboorteplaats:
Chicago, Illinois, USA:

Filmografie

The Addams Family (2019)
als Denise (voice)
El Chicano (2019)
als Vanessa
What They Had (2018)
als Zoe
Sister Cities (2016)
als Sarah
After the Reality (2016)
als Crystal
RoboCop (2014)
als Kim
Go for It! (2011)
als Carmen Salgado
B-Girl (2009)
als Rosie
Shrink (2009)
als Check-out Girl
Major Movie Star (2008)
als Private Vicky Castillo
Universal Signs (2008)
als Trish
Dead Tone (2007)
als Jody
Graduation (2007)
als Suzy Winters
디 워 (2007)
als Brandy
Ultra (2006)
als Kyra
The Alibi (2006)
als Operator #1
Dirty (2005)
als Rita
Cruel World (2005)
als Gina
Betaville (2005)
als Ruby Derain (young)
A Lot Like Love (2005)
als Nicole
Chicago Boricua (2004)
D.E.B.S. (2004)
als Maria
Cadet Kelly (2002)
als Gloria
The Good Girl (2002)
als Nurse
L.T.R. (2002)
als Caitlan
The Home Coming (1996)
als Pam


ikwilfilmskijken © 2020