Marisa Coughlan

Geboortedatum:
03/17/1974
Geboorteplaats:
Minneapolis, Minnesota, USA:

Filmografie

Infamous (2020)
als Janet
Super Troopers 2 (2018)
als Ursula
Space Station 76 (2014)
als Misty
The Dissection of Thanksgiving (2008)
als Deborah
Already Dead (2007)
als Sarah Archer
Meet Bill (2007)
als Laura
The Damned Thing (2006)
als Dina
Wasted (2006)
als Kelly
I Love Your Work (2003)
als Jane
Dry Cycle (2003)
als Ruby
New Suit (2002)
als Marianne Roxbury
Pumpkin (2002)
als Julie Thurber
Freddy Got Fingered (2001)
als Betty
Super Troopers (2001)
als Ursula
Gossip (2000)
als Sheila
Teaching Mrs. Tingle (1999)
als Jo Lynn Jordan
The Sleepwalker Killing (1997)
als Tanya Lane
Our Son, the Matchmaker (1996)
als Young Julie
Fist of the North Star (1995)
als Jenny
Days When the Rains Came
als Jane
Way of the Warriors
als Belinda Stephenson

Productie

Days When the Rains Came
Writer


ikwilfilmskijken © 2024