Pang Ho-cheung

Geboortedatum:
09/22/1973
Geboorteplaats:
Hong Kong, China:

Filmografie

香港仔 (2014)
爛滾夫鬥爛滾妻 (2013)
大丈夫 (2003)
als Uncle Ninth's Buddy at Nightclub
買兇拍人 (2001)
als Director
情陷百乐门 (2000)
怪異集之你回來吧! (1999)
童黨之金牌少年犯 (1999)

Productie

恭喜八婆
Director
恭喜八婆
Writer
恭喜八婆
Producer
Never Here
Executive Producer
春嬌救志明
Director
春嬌救志明
Writer
Apprentice
Executive Producer
撒嬌女人最好命
Director
撒嬌女人最好命
Writer
香港仔
Director
香港仔
Screenplay
香港仔
Producer
飛虎出征
Producer
飛虎出征
Original Story
低俗喜劇
Director
低俗喜劇
Original Story
低俗喜劇
Screenplay
低俗喜劇
Producer
春嬌與志明
Director
春嬌與志明
Writer
維多利亞壹號
Director
維多利亞壹號
Story
維多利亞壹號
Screenplay
維多利亞壹號
Producer
志明與春嬌
Director
志明與春嬌
Writer
志明與春嬌
Producer
破事兒
Director
破事兒
Writer
出埃及記
Director
出埃及記
Writer
伊莎貝拉
Director
伊莎貝拉
Writer
伊莎貝拉
Producer
青春夢工場
Director
青春夢工場
Writer
公主復仇記
Director
公主復仇記
Writer
大丈夫
Director
大丈夫
Writer
買兇拍人
Director
買兇拍人
Writer
買兇拍人
Producer
全職殺手
Novel
刑:殺之法
Writer
刀手
Screenplay
天空小說
Writer


ikwilfilmskijken © 2024