Boris de Fast

Geboortedatum:
06/06/1891
Geboorteplaats:
Feodossia, Crimea, Ukraine:

Filmografie

La Femme d'une nuit (1930)
Spielereien einer Kaiserin (1930)
Das Schiff der verlorenen Menschen (1929)
als The tattooed sailor
Manolescu - Der König der Hochstapler (1929)
The Woman Disputed (1928)
als Passerby
Tempest (1928)
als The Peddler
Princesse Masha (1928)
Napoléon (1927)
als The Green Eye
Michel Strogoff (1926)
als Féofar-Khan
La Dame Masquée (1924)

Productie

Les Aventuriers
Makeup Artist
Ascenseur pour l'échafaud
Key Makeup Artist
Frou-Frou
Makeup Artist
9 garçons... un cœur !
Makeup Department Head
Les yeux noirs
Editor
Volga en flammes
Screenplay
L'ordonnance
Screenplay
Napoléon
Makeup Artist
Michel Strogoff
Screenplay


ikwilfilmskijken © 2021