Arthur Storch

Geboortedatum:
06/29/1925
Geboorteplaats:
Brooklyn, New York City, New York, USA:

Filmografie

Bridget (2002)
als Hawk
Terror in the Aisles (1984)
als Psychiatrist (archive footage) (uncredited)
Sharon: Portrait of a Mistress (1977)
als Dr. Greenspan
The Exorcist (1973)
als Psychiatrist
Girl of the Night (1960)
als Jason Franklin Jr.
The Mugger (1958)
als Jack "Skippy" Randolph
The Strange One (1957)
als Simmons
The Defender (Studio One) (1957)
als Seymour Miller
No Time for Sergeants (1955)
als Irving

Productie

Death Play
Director


ikwilfilmskijken © 2024