Núria Gago

Geboortedatum:
03/10/1980
Geboorteplaats:
Barcelona, Catalonia, Spain:

Filmografie

En casa: Mi jaula (2020)
7 raons per fugir (2019)
als Commitment: The Bride
Gente que viene y bah (2019)
als Chavela
Verónica (2017)
als Police Telephonist (voice)
Miss Wamba (2017)
als Susana
Marcianos de marte (2016)
als Laura
Incidencias (2015)
als Sara
Requisitos para ser una persona normal (2015)
als Noelia
Family Tour (2014)
als Lili
No tengas miedo (2011)
als Maite
Primos (2011)
als Yolanda
Serrallonga (2008)
als Joana Massissa
Proyecto Dos (2008)
als Emilia
Una mujer invisible (2007)
als Marina
Faltas leves (2007)
als Aitana
Ciudad en celo (2007)
als Inés
Tu vida en 65' (2006)
als Carmen
Más que hermanos (2005)
als Lola
Héctor (2004)
als Fany
Noviembre (2003)
als Helena


ikwilfilmskijken © 2024