Nikki Reed

Geboortedatum:
05/17/1988
Geboorteplaats:
Los Angeles, California, USA:

Filmografie

Jack Goes Home (2016)
als Crystal
A Sunday Horse (2016)
als Debi Walden
About Scout (2015)
als Georgie
Email (2015)
Murder of a Cat (2014)
als Greta
In Your Eyes (2014)
als Donna
Balls Out (2014)
als Meredith
Empire State (2013)
als Lizzette
Pawn (2013)
als Amanda
Enter the Dangerous Mind (2013)
als Wendy
The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 (2012)
als Rosalie Hale
Catch.44 (2011)
als Kara
The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1 (2011)
als Rosalie Hale
Chain Letter (2010)
als Jessie Campbell
The Twilight Saga: Eclipse (2010)
als Rosalie Hale
The Twilight Saga: New Moon (2009)
als Rosalie Hale
Last Day of Summer (2009)
als Stefanie
Twilight (2008)
als Rosalie Hale
Familiar Strangers (2008)
Cherry Crush (2007)
als Shay Bettencourt
Mini's First Time (2006)
als Minerva 'Mini' Droggs
Lords of Dogtown (2005)
als Kathy Alva
American Gun (2005)
als Tally
Thirteen (2003)
als Evie Zamora

Productie

Think Normal
Director
Thirteen
Screenplay


ikwilfilmskijken © 2021