Matthew Ferguson

Geboortedatum:
04/03/1973
Geboorteplaats:
Toronto, Ontario, Canada:

Filmografie

Cube 2: Hypercube (2002)
als Max Reisler
I Shout Love (2002)
als Bobby
Giving Up the Ghost (1998)
als Matthew "Bulldog" Phelps
The Wall (1998)
als Buelton (segment "The Player")
Uncut (1997)
als Peter Cort
The English Patient (1996)
als Young Canadian Soldier
Les feluettes (1996)
als Young Bilodeau
The Deliverance of Elaine (1996)
Eclipse (1995)
als Angelo
Billy Madison (1995)
als Tenth Grader
Love & Human Remains (1994)
als Kane
The Club (1994)
als Darren Spenser
Life With Billy (1993)
als Allan Whynot
I Love a Man in Uniform (1993)
als Edward Nichols
On My Own (1993)
als Simon Henderson


ikwilfilmskijken © 2024