Sarah Edmondson

Geboortedatum:
06/22/1977
Geboorteplaats:
Vancouver, British Columbia, Canada:

Filmografie

Roadhouse Romance (2021)
als Willa Tucker
Five Star Christmas (2020)
als Annie Ralston
The Sisterhood (2019)
als Trish Britton (Reporter)
Welcome to Christmas (2018)
als Rachel Dane
Wedding of Dreams (2018)
als Sarah
NXIVM - Multi-Level-Marketing (2017)
At Home in Mitford (2017)
als Marge
Wedding March 2: Resorting to Love (2017)
als Lisa
Love at First Bark (2017)
als Cassie Guggenheim
Inhumans (2013)
als Tonaja / Marista / Black Widow (voice)
Seduced by Lies (2011)
als Ava
A Gun to the Head (2009)
als Karen
Killer Hair (2009)
als Brooke
Hostile Makeover (2009)
als Brooke Barton
Playing for Keeps (2009)
als Amy Jansen
Chaos Theory (2007)
als Tequila Girl
My Name Is Sarah (2007)
als Olivia
Bratz Kidz: Sleep-Over Adventure (2007)
als Cally (voice)
Bratz: Fashion Pixiez (2007)
als Lina (voice)
Big Nothing (2006)
als Isabella
The Barbie Diaries (2006)
als Courtney (voice)
Scary Movie 4 (2006)
als Bar Waitress
Race Against Time (2003)
als Alma Cherry


ikwilfilmskijken © 2024