Sasha Roiz

Geboortedatum:
10/21/1973
Geboorteplaats:
Jaffa, Tel Aviv, Israel:

Filmografie

Turning Red (2022)
als Mr. Kieslowski / Additional Voices (voice)
Superman: Red Son (2020)
als Hal Jordan (voice)
The Ballad of John St. George (2020)
als John St. George
Pompeii (2014)
als Proculus
Extracted (2012)
als Tom
Unthinkable (2010)
als Lubitchich
Victor (2008)
als Alex Baumann
Man of the Year (2006)
als Donald Tilson
16 Blocks (2006)
als Kaller
Mayday (2005)
als Wayne Johnson
Land of the Dead (2005)
als Manolete
Assault on Precinct 13 (2005)
als Jason Elias
The Day After Tomorrow (2004)
als Parker

Productie

The Ballad of John St. George
Producer


ikwilfilmskijken © 2023