Derwin Jordan

Geboorteplaats:
Montreal, Quebec, Canada:

Filmografie

Deep in the Forest (2021)
I'll Be Seeing You (2004)
als Lt. Story
Expecting (2002)
als Azaan
Jason X (2001)
als Waylander
They Call Me Sirr (2001)
als Scout
Passion and Prejudice (2001)
als Dalton Roy
The Pretender 2001 (2001)
Turn It Up (2000)
als Seamus
On Hostile Ground (2000)
als Remy
Lethal Vows (1999)
als Detective Kendricks
Extreme Measures (1996)
als E.R. Doctor
Gridlock (1996)
als Officer Getz


ikwilfilmskijken © 2024