Danny Huston

Geboortedatum:
05/14/1962
Geboorteplaats:
Rome, Italy:

Filmografie

No One Left Behind (2019)
Angel Has Fallen (2019)
als Wade Jennings
サムライマラソン (2019)
als Commodore Perry
The Professor (2019)
als Peter Matthew
IO (2019)
als Henry Walden
Stan & Ollie (2018)
als Hal Roach
They'll Love Me When I'm Dead (2018)
als Himself
Game Night (2018)
als Donald Anderton
And the Winner Isn't (2017)
als Himself
Newness (2017)
als Larry Bejerano
All I See Is You (2017)
als Dr. Hughes
Wonder Woman (2017)
als Erich Ludendorff
The Last Photograph (2017)
als Tom Hammond
Frankenstein (2015)
als Victor Frankenstein
Pressure (2015)
als Engel
Big Eyes (2014)
als Dick Nolan
Tigers (2014)
als Alex
Libertador (2013)
als Torkington
Justice League: The Flashpoint Paradox (2013)
als General Sam Lane (voice)
The Congress (2013)
als Jeff Green
Hitchcock (2012)
als Whitfield Cook
Stolen (2012)
als Tim Harlend
Boxing Day (2012)
als Basil
2 Jacks (2012)
als Jack Hussar Sr.
Wrath of the Titans (2012)
als Poseidon
Playoff (2012)
als Max Stoller
Made in Romania (2010)
als Himself
黄沙武士 (2010)
als Colonel
The Conspirator (2010)
als Joseph Holt
Robin Hood (2010)
als King Richard the Lionheart
You Don't Know Jack (2010)
als Geoffrey Fieger
Clash of the Titans (2010)
als Poseidon
Edge of Darkness (2010)
als Bennett
Boogie Woogie (2009)
als Art Spindle
X-Men Origins: Wolverine (2009)
als William Stryker
How to Lose Friends & Alienate People (2008)
als Lawrence Maddox
The Kreutzer Sonata (2008)
als Edgar
30 Days of Night (2007)
als Marlow
I Really Hate My Job (2007)
als Al Bowlly
The Kingdom (2007)
als Gideon Young
The Number 23 (2007)
als Isaac French / Dr. Miles Phoenix
Children of Men (2006)
als Nigel
Alpha Male (2006)
als Jim Ferris
Marie Antoinette (2006)
als Joseph II of Austria
Fade to Black (2006)
als Orson Welles
Covert One: The Hades Factor (2006)
als Frank Klein
The Proposition (2005)
als Arthur Burns
The Constant Gardener (2005)
als Sandy Woodrow
The Aviator (2004)
als Jack Frye
Silver City (2004)
als Danny O'Brien
Birth (2004)
als Joseph
21 Grams (2003)
als Michael
Eden (2001)
als Kalman
Hotel (2001)
als Hotel Manager
ivans xtc. (2000)
als Ivan Beckman
Timecode (2000)
als Randy
Anna Karenina (1997)
als Stiva
Leaving Las Vegas (1995)
als Barman 2
John Huston: The Man, the Movies, the Maverick (1989)
als Himself
The 'Human' Factor (1975)
als Mark Kinsdale (as Danny Houston)


ikwilfilmskijken © 2020