Sean Bishop

Filmografie

The Pig Who Cried Werewolf (2011)
als Heimlich / Dieter / Chef
Thriller Night (2011)
als Zombie Chorus (voice)
Monsters vs Aliens (2009)
als Private Bullhorn / Helicopter Pilot / Advisor Ortega (voice)
Shrek the Halls (2007)
als Townsman (voice)
Shrek the Third (2007)
als Drivers Ed Instructor / Hall Monitor / Teacher (voice)
Over the Hedge (2006)
als Police Officer (voice)
The Madagascar Penguins in a Christmas Caper (2005)
als Doorman / TV Announcer (voice)


ikwilfilmskijken © 2020