Norbert Weisser

Geboortedatum:
07/09/1946
Geboorteplaats:
Neu-Isenburg, Germany:

Filmografie

She's In Portland (2020)
Angels & Demons (2009)
als CERN Scientist
Cool Air (2006)
als Deltoid
Infection (2005)
als Dr. Franks / Deputy Ben
Around the Bend (2004)
als Walter
Bad Bizness (2003)
als Stephens
Ticker (2001)
als Dugger
Pollock (2000)
als Hans Namuth
Sorcerers (1998)
als Lord Manor
Crazy Six (1997)
als Jerzy
Blast (1997)
als Commando Rescuer
Nemesis 4: Death Angel (1996)
als Tokuda
Adrenalin: Fear the Rush (1996)
als Cuzo
Omega Doom (1996)
als The Head
Nemesis 3: Time Lapse (1996)
als Edson
Riders of the Purple Sage (1996)
als Deacon Tull
Heatseeker (1995)
als Tsui Tung
My Antonia (1995)
als Otto
The Killers Within (1995)
als Bernhard Hiller
The Road to Wellville (1994)
als Dr. Spitzvogel
Amelia Earhart: The Final Flight (1994)
als KLM Mechanic
Schindler's List (1993)
als Albert Hujar
Arcade (1993)
als Albert
Hocus Pocus (1993)
als Thackery's Father
Chaplin (1992)
als German Diplomat
Deceit (1992)
als Bailey / Farnsworth III
In the Line of Duty: Siege at Marion (1992)
als John Singer
The Rocketeer (1991)
als Zeppelin Pilot
Seeds of Tragedy (1991)
als Gunter
Keeping Secrets (1991)
als Photographer
Captain America (1990)
als Alaskan Surveyor
The Incident (1990)
als Riefenstahl
Midnight Cabaret (1990)
als Tony
The Radicals (1989)
als Michael Sattler
From Hollywood to Deadwood (1989)
als Peter Mueller
The Secret of the Ice Cave (1989)
als Dr. Victor Talbot
Sweet Lies (1987)
als Bill
Walker (1987)
als Prange
Down Twisted (1987)
als Alsandro Deltoid
¡Three Amigos! (1986)
als German's Friend
Radioactive Dreams (1986)
als Sternwood
Stark (1985)
als Powell
Twilight Zone: The Movie (1983)
als Soldier No. 1
Android (1982)
als Keller
The Thing (1982)
als Norwegian
Beggarman, Thief (1979)
als Egon Hubisch
Midnight Express (1978)
als Erich
Keefer (1978)
als Vorst

Productie

Cool Air
Producer
Infection
Producer


ikwilfilmskijken © 2024