William Hansen

Geboortedatum:
03/02/1911
Geboorteplaats:
Washington, District of Columbia, USA:

Filmografie

'Fail-Safe' and the Cold War (2020)
als Self (archive footage)
Revisiting 'Fail-Safe' (2000)
als Self (archive footage)
Target Risk (1975)
als Friedrich
Homebodies (1974)
als Mr. Sandy
99 and 44/100% Dead (1974)
als Joe - Kelly's Accountant
The Terminal Man (1974)
als Dr. Ezra Manon
Night Games (1974)
als Doctor Ciovica
Get Christie Love! (1974)
als Dr. Shepard
The Laughing Policeman (1973)
als Mr. Schwermer, Bus Vicitm
Incident at Vichy (1973)
als Old Jew
Blood Sport (1973)
als Mr. Millsaps
Shirts/Skins (1973)
als Perlman
Save the Tiger (1973)
als Meyer
Frankenstein (1973)
als Prof. Waldman
1776 (1972)
als Caesar Rodney (DE)
Sand Castles (1972)
als Sascha
Willard (1971)
als Barskin
The Arrangement (1969)
als Dr. Weeks
The Love Song of Barney Kempinski (1968)
als Tourist #2
An Enemy of the People (1966)
Fail Safe (1964)
als Defense Secretary Swenson
Abe Lincoln in Illinois (1964)
als Mentor Graham
Big Deal in Laredo (1962)
als Doctor Scully
Birdman of Alcatraz (1962)
als Fred Daw (uncredited)
The Bramble Bush (1960)
als Father Bannon
The Trip to Bountiful (1953)
als Second Houston Ticket Man
The Member of the Wedding (1952)
als Mr. Addams
Pinky (1949)
als Mr. Goolby (uncredited)


ikwilfilmskijken © 2024