Nancy Morgan

Geboortedatum:
04/01/1949
Geboorteplaats:
Minneapolis, Minnesota, USA:

Filmografie

Always Worthy (2016)
als Beverly Jenson
One Day Since Yesterday: Peter Bogdanovich & the Lost American Film (2014)
als Self
Good Dick (2008)
als Waitress
Heartbeat (1993)
als Zelda
Lucky Luke 2 (1992)
als Lotta Legs
Lucky Luke (1991)
als Lotta Legs
The Dreamer of Oz (1990)
als Helen
Tricks of the Trade (1988)
als Sally
The Nest (1988)
als Lillian
Hambone and Hillie (1983)
als Ellen
The Simple Truth (1982)
als Nancy
Pray TV (1980)
als Peggy Williams
Americathon (1979)
als Lucy Beth
Grand Theft Auto (1977)
als Paula Powers
Fraternity Row (1977)
als Jennifer


ikwilfilmskijken © 2024