Vivian Wu

Geboortedatum:
02/05/1966
Geboorteplaats:
Shanghai, China:

Filmografie

我們永不言棄 (2020)
海上浮城 (2018)
als Candy Wang
烽火芳菲 (2017)
als Old Nunu
胡杨的夏天 (2017)
京城81号II (2017)
als 谢梅瑛
六人晚餐 (2016)
als Su Qin
杜拉拉追婚记 (2015)
als Qu Luoyì
我是女王 (2015)
als Tina
王牌 (2014)
als Xiaohong's Mother
哺乳期的女人 (2013)
als The Clinic Director
宫锁沉香 (2013)
als Empress Xiaogongren
南平红荔 (2012)
Cha Wu Ci Ren (2012)
Snow Flower and the Secret Fan (2011)
als Sophia's Aunt
戒烟不戒酒 (2011)
als 陶刘雁
建国大业 (2009)
als Song Meiling
桃花运 (2008)
als Ye Sheng Ying
Shanghai Red (2007)
als Zhu Mei Li
Eve and the Fire Horse (2005)
als May-Lin Eng
Kinamand (2005)
als Ling
美人依旧 (2005)
als Ying
Encrypt (2003)
als Diana
Red Skies (2002)
als Wu Wen Li
Dinner Rush (2000)
als Nicole Chan
8 ½ Women (1999)
als Kito
A Bright Shining Lie (1998)
als Lee
宋家皇朝 (1997)
als Soong May-ling / Madam Chiang
玫瑰漩涡 (1996)
als Lin Hui
The Pillow Book (1995)
als Nagiko
Vanishing Son IV (1994)
als Lili
Vanishing Son III (1994)
als Lili
Vanishing Son II (1994)
als Lili
Vanishing Son (1994)
als Lili
Heaven & Earth (1993)
als Madame Lien
Message from Nam (1993)
als France Tran
The Joy Luck Club (1993)
als An Mei's Mother
Teenage Mutant Ninja Turtles III (1993)
als Mitsu
The Guyver (1991)
als Mizky Segawa
Iron And Silk (1991)
als Ming
Shadow of China (1990)
als Moo-Ling
The Last Emperor (1987)
als Wen Hsiu
超国界行动 (1986)
als Tong Nian (as Junmei Wu)
秋天里的春天 (1985)
青春万岁 (1983)


ikwilfilmskijken © 2024