Brad Loree

Geboortedatum:
07/05/1960
Geboorteplaats:
Burnaby, British Columbia, Canada:

Filmografie

Blackburn (2015)
als 3Eyes
Lazarus: Apocalypse (2014)
als The Voice
The Night She Came Home!! (2013)
als self
Mr. Hush (2010)
als Holland Price
Icarus (2010)
als Hit Man #1
Driven to Kill (2009)
als Goon #2
Battle in Seattle (2007)
als Cop #1
White Chicks (2004)
als Dealer Henchman
The Keeper (2004)
als Bouncer
X2 (2003)
als Stryker at age 40
Halloween: Resurrection - Web Cam Special (2002)
als Michael Myers
Halloween: Resurrection (2002)
als Michael Myers
Turbulence 3: Heavy Metal (2001)
als Stopnow
Futuresport (1999)
als Willard
American Dragons (1998)
als Mike
The Long Way Home (1998)
als Cowboy #2
When Danger Follows You Home (1997)
als TBX Guard
Them (1996)
als Leningrad
The Final Cut (1995)
als SWAT Cop
Timecop (1994)
als Reyes
Crackerjack (1994)
als Soldier in Gondola
The Only Way Out (1993)
als Hitman


ikwilfilmskijken © 2024