Tim Post

Geboortedatum:
01/01/1963
Geboorteplaats:
Canada :

Filmografie

My Salinger Year (2021)
als J. D. Salinger
Thicker Than Water (2019)
als Colin
Fahrenheit 451 (2018)
als Protesting Eel
Shut In (2016)
als Sheriff
Race (2016)
als Phil Diamond
X-Men: Days of Future Past (2014)
als US Army General
Enemy (2013)
als Anthony
Wandering Eye (2011)
als Mr. Federman
Solar Attack (2006)
als Joe Aguilar
Dawn of the Dead (2004)
als Reviving Doctor
Bugs (2003)
als Jack Ball
Mambo Italiano (2003)
als Peter
A Woman Hunted (2003)
als Matt Harper
Rudy: The Rudy Giuliani Story (2003)
als Hitchens
Cadet Kelly (2002)
als Col. Mikkelson
Aftermath (2002)
als Timothy Sandburg
Battlefield Earth (2000)
als Assistant Planetship / Psychlo Guard
Forever Mine (1999)
als Paramedic
Different (1999)
als Richie Newton
Affliction (1998)
als Chick Ward
The Peacekeeper (1997)
als Nelson
Silent Trigger (1996)
als Soldier


ikwilfilmskijken © 2021