Akira Terao

Geboortedatum:
05/18/1947
Geboorteplaats:
Kanagawa, Japan:

Filmografie

ラーゲリより愛を込めて (2022)
無言館 (2022)
人生最高の贈りもの (2021)
als 笹井亮介
琥珀 (2017)
als Arai Toshio
Your Story (2015)
als Taichi Kurata
死の発送 (2014)
als Jiro Yamazaki
チキンレース (2013)
als Tobita Joe
事件屋稼業 (2013)
永遠の泉 (2012)
als Akio Yamauchi
火と汐 (2009)
als 熊代繁
さまよう刃 (2009)
als Shigeki Nagamine
魂萌え! (2007)
als Takayuki Sekiguchi
博士の愛した数式 (2006)
als Professor
亡国のイージス (2005)
als Hirotaka Miyazu
Into the Sun (2005)
als Matsuda
CASSHERN (2004)
als Dr. Kotaro Azuma
半落ち (2004)
als Soichiro Kaji
阿弥陀堂だより (2002)
als Takao Ueda
東京マリーゴールド (2001)
als Kunio
サトラレ (2001)
als Takayuki Azuma
日本の黒い夏ー冤罪 (2001)
als Toshio Kanbe
雨あがる (1999)
als Ihei Misawa
キャッツ・アイ (1997)
als Ryutaro Kuroda
失楽園 (1997)
als Kinugawa
清水次郎長物語 (1995)
Shinjuku Yokubo Tantei (1994)
まあだだよ (1993)
als Sawamura
男はつらいよ 寅次郎の休日 (1990)
als Kazuo
映画の肖像 黒澤明 大林宣彦 映画的対話 MAKING OF 'DREAMS' (1990)
als Self
(1990)
als I
テイク・イット・イージー (1986)
(1985)
als Taro Takatora Ichimonji
男はつらいよ 寅次郎と殿様 (1977)
サチコの幸 (1976)
als Hirosawa
男はつらいよ 寅次郎夕焼け小焼け (1976)
同胞 (1976)
als Takashi Saito
黒部の太陽 (1968)
als Kenichi


ikwilfilmskijken © 2022