Teddy Chan

Geboortedatum:
04/26/1958
Geboorteplaats:
Colonia inglese di Hong Kong:

Filmografie

一出好戏 (2018)
脫皮爸爸 (2016)
als Director on Set
走進老許記 (2016)
一個人的武林 (2014)
als T.S.T. District Officer
0506HK (2007)
無間道II (2003)
als Man Ching
特務迷城 (2001)
als Taxi Driver
Hong Kong Superstars (2001)
als Himself
色情男女 (1996)
als Sing's friend
天涯海角 (1996)
als Teddy
鬼劇院之驚青艷女郎 (1996)
The Meaning of Life (1995)
喂,搵邊位? (1994)
播種情人 (1994)
新難兄難弟 (1993)
als Kee
那個少女不多情之脫的疑惑 (1993)
爱在黑社会的日子 (1993)
als Cecilia's brother
籠民 (1992)
als The man executing the possession order
誓不忘情 (1992)
als Cop
豪門夜宴 (1991)
神探馬如龍 (1991)
als Teddy, CID

Productie

征途
Director
一個人的武林
Director
一個人的武林
Story
十月圍城
Director
鬼計
Producer
童夢奇緣
Director
童夢奇緣
Producer
1:99 電影行動
Director
尋找周杰倫
Producer
쓰리
Story
三更之回家
Story
特務迷城
Director
紫雨風暴
Director
神偷谍影
Director
黑俠
Associate Producer
黑俠
Screenplay
點指兵兵之青年幹探
Director
晚9朝5
Director
情人知己
Director
神算
Editor
我老婆唔係人
Director
Kickboxer
Casting
鬼馬朱唇
Assistant Director
狂情
Assistant Director


ikwilfilmskijken © 2022