Yōko Tsukasa

Geboortedatum:
08/20/1934
Geboorteplaats:
Sakaiminato, Japan:

Filmografie

Mifune: The Last Samurai (2016)
als Self - Actress
愛の陽炎 (1985)
生きてはみたけれど・小津安二郎伝 (1983)
als Self
ブルージーンズメモリー BLUE JEANS MEMORY (1981)
遥かなる走路 (1980)
als Asako
女王蜂 (1978)
als Tsutayo
獄門島 (1977)
als Katsuno
Secret Prophecies of Nostradamus (1974)
als Herself
ノストラダムスの大予言 (1974)
als Nobuo Nishiyama
父ちゃんのポーが聞える (1971)
als Hatsue Sugimoto
甦える大地 (1971)
新選組 (1969)
als Tsune
御用金 (1969)
als Shino
連合艦隊司令長官 山本五十六 (1968)
als Sumie Kimura
春らんまん (1968)
乱れ雲 (1967)
als Yumiko
上意討ち 拝領妻始末 (1967)
als Ichi Sasahara
佐々木小次郎 (1967)
als Nami
沈丁花 (1966)
als Umeko (the second daughter)
紀ノ川 (1966)
als Shintani Hana
ひき逃げ (1966)
als Kinuko Kakinuma
裏階段 (1965)
大根と人参 (1965)
社長忍法帖 (1965)
続社長紳士録 (1964)
社長紳士録 (1964)
忠臣蔵 花の巻・雪の巻 (1962)
als Aguri Asano
その場所に女ありて (1962)
als Ritsuko Yada
女の座 (1962)
als Netsuke Ishikawa
サラリーマン清水港 (1962)
小早川家の秋 (1961)
als Noriko, second daughter
香港の夜 (1961)
als Keiko Kimura
愛と炎と (1961)
用心棒 (1961)
als Nui
続 サラリーマン忠臣蔵 (1961)
秋日和 (1960)
als Ayako Miwa
地の涯に生きるもの (1960)
als Sasko Kanamori
夜の流れ (1960)
als Miyako Fujimura
青い野獣 (1960)
暗黒街の対決 (1960)
日本誕生 (1959)
als Princess Oto Tachibana
戦国群盗傳 (1959)
als Tazu
或る剣豪の生涯 (1959)
als Lady Ochii / Princess Chiyo
花のれん (1959)
als Kyoko
鰯雲 (1958)
als Miciko
続・社長三代記 (1958)
愛情の都 (1958)
als Aiko Hayakawa
社長三代記 (1958)
美貌の都 (1957)
als Chikako Izumi / Sally
はりきり社長 (1956)
続 へそくり社長 (1956)
へそくり社長 (1956)
朝霧 (1955)
くちづけ (1955)
夫婦善哉 (1955)
おえんさん (1955)
als Tamako Izumi
33号車應答なし (1955)


ikwilfilmskijken © 2022