Mieko Harada

Geboortedatum:
12/26/1958
Geboorteplaats:
Tokyo, Tokyo Prefecture, Japan:

Filmografie

そして僕は途方に暮れる (2023)
百花 (2022)
als Yuriko
津田梅子~お札になった留学生~ (2022)
als Ume Tsuda (late years)
こんな夜更けにバナナかよ 愛しき実話 (2018)
als Hiroko Nohara
Maki (2018)
als Mika/Mama-San
琥珀の夢 (2018)
68歳の新入社員 (2018)
als Fumiko Niimoto
海辺のリア (2017)
als Yukiko
世界から猫が消えたなら (2016)
als Postman's Mother
Hatashiai (2015)
三面記事の女たち -愛の巣- (2015)
als 梨山里衣子
蜩ノ記 (2014)
als Orie
ぼくたちの家族 (2014)
als Reiko Wakana
(2013)
als Fumiko Yano (2013)
Trespassing Bergman (2013)
als Self
奇跡のリンゴ (2013)
als Mikami
みをつくし料理帖 (2012)
ふがいない僕は空を見た (2012)
als Midwife / Takumi's mother
あなたへ (2012)
als Kumiko Tsukamoto
Bergmans video (2012)
als Self
魔術はささやく (2011)
ロック ~わんこの島~ (2011)
ミロクローゼ (2011)
als Oryuu
Leonie (2010)
als Umeko Tsuda
てぃだかんかん ~海とサンゴと小さな奇跡~ (2010)
als Hanae Kinjo
60歳のラブレター (2009)
als Chihiro Tachibana
ブタがいた教室 (2008)
als Principal Takahara
茶々 天涯の貴妃 (2007)
als Oichi
どろろ (2007)
als Yuri
THE 有頂天ホテル (2006)
als Yumi Hotta
蝉しぐれ (2005)
als Tose
亡国のイージス (2005)
als Yoshie Miyazu
HINOKIO ヒノキオ (2005)
als Sayuri Iwamoto
半落ち (2004)
als Keiko Kaji
犬夜叉 鏡の中の夢幻城 (2002)
als Kaguya
OUT (2002)
als Masako Katori
木曜組曲 (2002)
折り梅 (2002)
はつ恋 (2000)
als Shizue Aida
非・バランス (2000)
als Chiaki's Mother
雨あがる (1999)
als Okin
学校の怪談4 (1999)
愛を乞うひと (1998)
als Terue Yamaoka
Onna keiji Riko (1998)
絵の中のぼくの村 (1996)
als Mizue Tashima (mother)
超能力者 未知への旅人 (1994)
怖がる人々 (1994)
息子 (1991)
als Reiko
映画の肖像 黒澤明 大林宣彦 映画的対話 MAKING OF 'DREAMS' (1990)
als Self
式部物語 (1990)
als Terue Otomo
(1990)
als The Snow Fairy
釣りバカ日誌2 (1989)
帝都物語 (1988)
als Keiko Tatsumiya
魔夏少女 (1987)
國士無双 (1986)
als Yae
プルシアンブルーの肖像 (1986)
火宅の人 (1986)
als Keiko Yajima
幕末青春グラフィティ Ronin 坂本竜馬 (1986)
als Otaki
(1985)
als Lady Kaede
もどり川 (1983)
ダンプ渡り鳥 (1981)
als Yoriko Ozaki
ミスター・ミセス・ミス・ロンリー (1980)
als Mie Shimazaki
翔んだカップル (1980)
翔べイカロスの翼 (1980)
あゝ野麦峠 (1979)
地獄 (1979)
als Aki Mizunuma / Miho Ikegata
その後の仁義なき戦い (1979)
als Akiko Negishi
赤穂城断絶 (1978)
als Hatsu Hashimoto
トラック野郎 突撃一番星 (1978)
錆びた炎 (1977)
北の宿から (1976)
青春の殺人者 (1976)
als Keiko
パーマネント・ブルー 真夏の恋 (1976)
大地の子守歌 (1976)
als Rin
凍河 (1976)
恋は緑の風の中 (1974)
als Yukiko Matsushima
ともだち (1974)


ikwilfilmskijken © 2022