Ana Stefanović

Geboortedatum:
01/25/1975
Geboorteplaats:
Belgrade, Serbia:

Filmografie

Porodica (2016)
als Ana Stanković
Žigosana (2015)
als Profesorka
Odsutnost je prisutna (2015)
als Jasna
Država (2013)
Država (2013)
als Jelena
Kad svane dan (2012)
als Hana
Tag und Nacht (2010)
als Nada
Medeni mesec (2009)
als Devojka sa kučetom
Der Knochenmann (2009)
als Prostituierte
Keller - Teenage Wasteland (2005)
als Sonjas Kollegin
011 Beograd (2003)
als Danja
Yu (2003)
als Jelena
Lavirint (2002)
als Mlada Suzana
Ona voli Zvezdu (2001)
als Daca


ikwilfilmskijken © 2024