Chris Browning

Geboortedatum:
01/01/1964
Geboorteplaats:
Reno, Nevada, U.S.:

Filmografie

Greenlight (2020)
als Moesby
Angel Has Fallen (2019)
als Militia Man #1
Donnybrook (2019)
als McGill
Only Mine (2019)
als Chief Dodd
Bright (2017)
als Serling
Last Rampage (2017)
als Greenawalt
Shot Caller (2017)
als Toby 'Redwood' Simms
Operation: Neighborhood Watch! (2015)
als Dr. Vargas
Wild Card (2015)
als Tiel
Hidden in the Woods (2014)
als Jed James
Mercy (2014)
als Frank
Road to Paloma (2014)
als Schaeffer
The Last Stand (2013)
als Pony Tail
The Philly Kid (2012)
als Marks
Cowboys & Aliens (2011)
als Jed Parker
Passion Play (2011)
als Cecil
Beneath the Dark (2010)
als Frank
Let Me In (2010)
als Jack
Friendship! (2010)
als Jonathan
The Book of Eli (2010)
als Highjacker Leader
Dark Country (2009)
als Stranger
Terminator Salvation (2009)
als Morrison
Shoot First and Pray You Live (Because Luck Has Nothing to Do with It) (2008)
als Garry Patterson
Beer for My Horses (2008)
als Deputy Stippins
Felon (2008)
als Danny Samson
3:10 to Yuma (2007)
als Crawley
In the Valley of Elah (2007)
als Checker Box Bartender
A Place Called Truth (1998)
als Kyle
The Unhealer
als Gus


ikwilfilmskijken © 2020