Robbie Magasiva

Geboortedatum:
05/21/1972
Geboorteplaats:
Wellington, New Zealand:

Filmografie

The Moon Is Upside Down (2023)
als Tim
Bad Behaviour (2023)
als Lawrence
Lowdown Dirty Criminals (2020)
als Semo
Now Add Honey (2015)
als Sebastian Tasi
Sione's 2: Unfinished Business (2012)
als Michael
Tee Party (2011)
als Sanjay
The Tattooist (2007)
als Alipati
Perfect Creature (2007)
als Frank
In Her Line of Fire (2006)
als Petelo
Sione's Wedding (2006)
als Michael
The Lord of the Rings: The Two Towers (2002)
als Mauh├║r
Stickmen (2001)
als Jack
A Mistake


ikwilfilmskijken © 2024