Simone Kessell

Geboortedatum:
01/01/1975
Geboorteplaats:
New Zealand:

Filmografie

Films that Sing (2022)
als Louise Goodknuckle
Muru (2022)
als Maria
Obi-Wan Kenobi: A Jedi's Return (2022)
als Self - Breha Organa (archive footage) (uncredited)
Outlaws (2018)
als Hayley
2:22 (2017)
als Serena
San Andreas (2015)
als Kim Swann
The Lovers (2015)
als Clara Coldstream
Burning Man (2011)
als Oscar's Teacher
Panic at Rock Island (2011)
als Louise Olsson
The Informers (2008)
als Nina Metro
Sum of Existence (2005)
als Dr. Juliet King
Book of Dreams: Dream 1 - Frank's Dream (2005)
als Samatha
Liquid Bridge (2003)
als Jeanne
Hard Knox (2001)
als Delicious Malicious
Stickmen (2001)
als Karen
Airtight (1999)
als Portia
Greenstone (1999)
als Marama
Hercules and the Amazon Women (1994)
als Jana


ikwilfilmskijken © 2024