Peter Frödin

Geboortedatum:
01/07/1964

Filmografie

Lille Allan - Den menneskelige antenne (2022)
als Kirsten (voice)
Kaptajn Bimse (2019)
als Goggeletten
Hodja fra Pjort (2018)
als Sultan (voice)
Labans Jul - The Movie (2017)
Den utrolige historie om den kæmpestore pære (2017)
als Professor Glykose
Cykelmyggen og Minibillen (2014)
als Didrik von Drone
En du elsker (2014)
Woolfert (2013)
als Woolfert
Zirkus Nemo: Nu med zebra (2012)
als Peter Frödin
Disco ormene (2008)
als Bjarne
Jungledyret Hugo 3: Fræk, flabet og fri (2007)
als Jean Satin
Guldhornene (2007)
als Heimdal
Cykelmyggen og dansemyggen (2007)
als Didrik von Drone
Der var engang en dreng - som fik en lillesøster med vinger (2006)
Pip & Papegøje (2005)
als Bitten Madsen
Pip & Papegøje (2005)
als Tobias Madsen
Det brune punktum - Far brugte ikke noget (2002)
als various
En kort, en lang (2001)
als Frederik
Grev Axel (2001)
als Axel
Mirakel (2000)
als Sandstrøm
Love Birds (2000)
als Helge (voice)
Det Brune Punktum: Helbredelsen (1999)
als Various Roles
Antenneforeningen (1999)
als Journalist
Motello (1998)
als Jacobsen
Det store flip (1997)
als Palle
Hannibal & Jerry (1997)
als Politiet (Petter)
Casanova (1990)


ikwilfilmskijken © 2024