John Flaus

Geboortedatum:
01/01/1934
Geboorteplaats:
Maroubra, Sydney, New South Wales, Australia:

Filmografie

Lone Wolf (2021)
als Old Man
The Last Days of Loneliness (2021)
The BBQ (2018)
als Seadog
The Weatherman's Umbrella (2016)
als Great Grandfather
A Night of Horror Volume 1 (2015)
als Bob
Ernie Biscuit (2015)
als Narrator
Jack Irish: Dead Point (2014)
als Wilbur
Tracks (2013)
als Sallay
Jack Irish: Black Tide (2012)
als Wilbur
Jack Irish: Bad Debts (2012)
als Wilbur
Lemonade Stand (2012)
als Grandad
Pinion (2010)
als Doctor
Mary and Max (2009)
als Harvey Krumpet / Ken / Len Hislop (voice)
BoyTown (2006)
als Priest
Welcome Stranger (2006)
als Old Man
Blue Notes (2006)
als Helen's Father
Three Dollars (2005)
als Old Man Williamson
Harvie Krumpet (2003)
als Harvie (voice)
The Secret History of Brisbane (2001)
als Narrator (voice)
The Castle (1997)
als Sergeant Mick Kennedy
The Balanced Particle Freeway (1997)
als Zeppa's Voice (voice)
Lilian's Story (1996)
als Frank
The Legend of Fred Paterson (1996)
als Narrator (voice)
Point of No Return (1996)
als Priest
Uncle (1996)
als Uncle (voice)
Open City (1993)
Spotswood (1992)
als Gordon
Bloodlust (1992)
als Mr. Fetish
A Kink in the Picasso (1990)
als O'Connell
Breakaway (1990)
als Carmichael
Nirvana Street Murder (1990)
als Policeman
Tatlin (1990)
als Narrator (voice)
Puppenhead (1990)
als Goethe
Grievous Bodily Harm (1988)
als Neil Bradshaw
Smoke 'Em If You Got 'Em (1988)
Feathers (1987)
als Doug
Archer's Adventure (1985)
als Egan the Blacksmith
Bootleg (1985)
The Plains of Heaven (1983)
als Landrover owner
Blood Money (1980)
als Pete Shields
Palm Beach (1980)
als Larry Kent
Newsfront (1978)
als Father Coughlan
The Love Letters from Teralba Road (1977)
Queensland (1976)
als Doug
Yackety Yack (1974)
als Steve/Self

Productie

To Have & To Hold
Script Editor


ikwilfilmskijken © 2024