Anders Baasmo Christiansen

Geboortedatum:
01/29/1976
Geboorteplaats:
Hamar, Norway:

Filmografie

Konvoi (2023)
Dancing Queen (2023)
als Ove
Munch (2023)
als Rolf Stenersen
Folk og røvere i Kardemomme by (2022)
als Politimester Bastian (voice)
Jentetur (2022)
als Teacher
Olsenbanden - Siste skrik! (2022)
als Egon Olsen
Nordsjøen (2021)
als Ronny
Dragevokterens jul (2020)
als Tim
Børning 3 (2020)
als Roy
63 dager etter (2020)
als Kristian
Snekker Andersen og Julenissen - Den vesle bygda som glømte at det var jul (2019)
als Julenissen
Ut og stjæle hester (2019)
als Olav
The Birdcatcher (2019)
als Tor
Blindsone (2018)
als Anders
Norske byggeklosser (2018)
als Jens Berge
Hoggeren (2017)
als Anders
Undercover (2016)
als Thorbjørn
Snekker Andersen og Julenissen (2016)
als Julenissen
Børning 2 (2016)
als Roy Gundersen
Kongens nei (2016)
als Crown Prince Olav of Norway
Welcome to Norway! (2016)
als Primus
Beyond Sleep (2016)
als Mikkelsen
Hevn (2015)
als Bimbo
Villmark 2 (2015)
als Ole
Staying Alive (2015)
als Håkon
Kaptein Sabeltann og skatten i Lama Rama (2014)
als König Rufus
Børning (2014)
als Roy
Kraftidioten (2014)
als Geir
Bendik & monsteret (2014)
als The Monster (voice)
De tøffeste gutta (2013)
als Lærer
Alle barn er laget av ild (2013)
Jag etter vind (2013)
als Lundgren
Reisen til julestjernen (2012)
als Kongen
Kon-Tiki (2012)
als Herman Watzinger
Fuck Up (2012)
als Rasmussen
En ganske snill mann (2010)
als Scrap Dealer
Bestevenner (2009)
als Butikknisse
Vegas (2009)
als Thorstein
Min pappa av papp (2009)
als Glenn
Nord (2009)
als Jomar Henriksen
Fatso (2008)
als Ekspeditør i sportsbutikk
Arn: Riket vid vägens slut (2008)
als Harald Øysteinsson
Null-Null (2007)
als Ivar
Mars & Venus (2007)
Tommy (2007)
als Arild
37 og et halvt (2005)
als Jarle
Iver (2004)
als Lifeguard
Buddy (2003)
als Stig Inge Otnes
Anolit (2002)
als Tore
Kaptein Sabeltann og jakten på den magiske diamant (2002)
als Maga Kahn
Kaptein Sabeltann og den forheksede øya (2000)
als Piodor


ikwilfilmskijken © 2024