Joanne Vannicola

Geboortedatum:
04/20/1968
Geboorteplaats:
Montreal, Quebec, Canada:

Filmografie

Body So Fluorescent (2020)
als Bartender
Sea Change (2017)
als Nick Colley
Stonewall (2015)
als Sam
Pirate's Passage (2015)
als Group Performer (voice)
The Animal Project (2013)
als Morag
L'âge des ténèbres (2007)
als La jeune anglophone
The Great Polar Bear Adventure (2006)
als Asak (voice)
Thoughtcrimes (2003)
als Terri Merriweather
What Makes a Family (2001)
als Melissa
The Wandering Soul Murders (2001)
als Mieka Kilbourn
The Stalking of Laurie Show (2000)
als Tabitha
Stardom (2000)
als Rosie
Hysteria (1997)
als Blair
Iron Eagle IV (1995)
als Wheeler
Derby (1995)
als Katie Woods
Love & Human Remains (1994)
als Jerri
To Save the Children (1994)
als Melanie Young
Ultimate Betrayal (1994)
als Karla
Love & Murder (1990)
als Prostitute
Taking Care of Terrific (1988)
als Enid / Cynthia
Martha, Ruth & Edie (1988)
als Vicki Gordon
Betrayal of Silence (1988)
als Karen
The Marriage Bed (1986)
als Babysitter
9B (1986)
als Mary Neissbrkor
Toby McTeague (1986)
als Parker
Hard Feelings (1982)
als Claudia Hergruder
Trashed

Productie

Snip
Director
Snip
Writer


ikwilfilmskijken © 2024