Keith Jardine

Geboortedatum:
10/31/1975
Geboorteplaats:
Butte, Montana, USA:

Filmografie

End of the Road (2022)
als Mace
Hot Seat (2022)
als Security Tech
Copshop (2021)
als Trooper
Exodus (2021)
als Pathfinder
Running with the Devil (2019)
als Tow Truck Driver
The Kid (2019)
als Paul Jankowski
Bird Box (2018)
als Yelling Marauder
An American in Texas (2017)
als Max Davis
Only the Brave (2017)
als Bouncer #2
Shot Caller (2017)
als Ripper
Once Upon a Time in Venice (2017)
als Henchman
Bethany (2017)
als Harrison
Logan (2017)
als Reaver
War on Everyone (2016)
als Barry Webb
Maze Runner: The Scorch Trials (2015)
als Scavenger Guard (Jim) (uncredited)
Inherent Vice (2014)
als Puck Beaverton
John Wick (2014)
als Kuzma
Strikeforce: Rockhold vs Kennedy (2012)
als Self
Strikeforce: Rockhold vs. Jardine (2012)
als Self
Tactical Force (2011)
als Tagliaferro
Strikeforce: Diaz vs. Daley (2011)
als Self
Recoil (2011)
als Crab
Shark Fights 13: Jardine vs Prangley (2010)
als Himself
The Ultimate Fighter 11 Finale (2010)
als Self
Unrivaled (2010)
als Stone
UFC 110: Nogueira vs. Velasquez (2010)
als Himself
Death Warrior (2009)
als Andre
Gamer (2009)
als Mean Slayer
UFC 102: Couture vs. Nogueira (2009)
als Himself
Crank: High Voltage (2009)
als Inglewood Pedestrian
UFC Best of 2008 (2009)
als Himself
UFC 96: Jackson Vs. Jardine (2009)
als Self
UFC: Ultimate Comebacks (2008)
als himself
UFC 89: Bisping vs. Leben (2008)
als himself
Beer for My Horses (2008)
als Jay Boy Simpson
UFC 84: Ill Will (2008)
als Himself
UFC 76: Knockout (2007)
als Himself
UFC 71: Liddell vs. Jackson (2007)
als Himself
UFC 66: Liddell vs. Ortiz (2006)
als himself
The Ultimate Fighter 3 Finale (2006)
als Self
UFC Fight Night 4: Bonnar vs Jardine (2006)
als Himself
UFC 57: Liddell vs. Couture 3 (2006)
als Himself
The Ultimate Fighter 2 Finale (2005)
als Self
Pancrase: Hybrid 8 (2003)
als Himself


ikwilfilmskijken © 2022