Kimiko Yo

Geboortedatum:
05/12/1956
Geboorteplaats:
Yokohama, Kanagawa Prefecture, Japan:

Filmografie

52ヘルツのクジラたち (2024)
めんたいぴりり~パンジーの花 (2023)
僕が愛したすべての君へ (2022)
als Kazune Takigawa (old woman) (voice)
君を愛したひとりの僕へ (2022)
als Kazune Takigawa (old woman) (voice)
犬も食わねどチャーリーは笑う (2022)
als Minoyama
冬薔薇 (2022)
als Michiko Wataguchi
ノイズ (2022)
als Hanae Shoji
総理の夫 (2021)
泣く子はいねぇが (2020)
als Setsuko Goto
ホテルローヤル (2020)
als Miko Noshiro
痛くない死に方 (2020)
ステップ (2020)
als Michiyo Muramatsu
Red (2020)
als Ogata Yoko
AI崩壊 (2020)
als Eiko Tanaka
駅までの道をおしえて (2019)
警察・復活スペシャル Jikou Keisatsu ~ Fukkatsu (2019)
影に抱かれて眠れ (2019)
浮世の画家 (2019)
als Mrs. Saito
盆唄 (2019)
als (voice)
疑惑 (2019)
Uta Monogatari: Cinema Fighters Project (2018)
als Cafe's manager (segment "Our Birthday")
榎田貿易堂  (2018)
黒井戸殺し (2018)
おもてなし (2018)
als Mitsuko
ドラマSP 松本清張「鬼畜」 (2017)
パーフェクト・レボリューション (2017)
als Akiko
眩 ~北斎の娘~ (2017)
als Koto
ブルーハーツが聴こえる (2017)
als (segment “Hammer”)
続・深夜食堂 (2016)
als Chieko
氷の轍 (2016)
als 요네자와 사유리
後妻業の女 (2016)
als Eiko Segawa
禅と骨 (2016)
als Kô Mittwer
孤独のグルメスペシャル!真夏の東北・宮城出張編 (2016)
シン・ゴジラ (2016)
als Reiko Hanamori : Minister of Defense
天に栄える村 (2015)
als Speaker
寄生獣 完結編 (2015)
als Izumi Nobuko
ソロモンの偽証 後篇・裁判 (2015)
als Motoko Ueno
ソロモンの偽証 前篇・事件 (2015)
als Motoko Ueno
繕い裁つ人 (2015)
als Hiroe Minami
寄生獣 (2014)
als Izumi Nobuko
深夜食堂 (2014)
als Chieko Hanawa
First Class 2 (2014)
als Ranko Takigawa
松本清張ドラマスペシャル・三億円事件 (2014)
als Ryoko Nakaoka
麦子さんと (2013)
als Ayako Akaike
武士の献立 (2013)
als Mitsuru Funaki
藁の楯 わらのたて (2013)
だいじょうぶ3組 (2013)
横道世之介 (2013)
als Taeko Yokomichi
熱い空気 (2012)
als Haruko Inamura
あなたへ (2012)
als Tamiko Hamasaki
Corações Sujos (2012)
als Naomi
愛と誠 (2012)
als Toyo Taiga
外事警察 その男に騙されるな (2012)
als Kumi Muramatsu
悪女について (2012)
als Suzuki Tane
濃姫 (2012)
逆転裁判 (2012)
als Maiko Ayasato (Misty Fey)
しあわせのパン (2012)
als Yoko
花嫁の父 (2012)
RAILWAYS 愛を伝えられない大人たちへ (2011)
ツレがうつになりまして。 (2011)
als Satoko Kurita
星守る犬 (2011)
als Innkeeper
八日目の蟬 (2011)
als Angel
スープ・オペラ (2010)
als Yasuko Tanaka
悪人 (2010)
als Yoriko Shimizu
孤高のメス (2010)
als Shizuka Takei
食堂かたつむり (2010)
als Ruriko
空気人形 (2009)
als Receptionist Yoshiko
ディア・ドクター (2009)
als Akemi Ohtake
まぼろしの邪馬台国 (2008)
おくりびと (2008)
als Yuriko Kamimura
丘を越えて (2008)
The Ramen Girl (2008)
als Reiko
茶々 天涯の貴妃 (2007)
als Kita no mandokoro
無認可保育園 歌舞伎町 ひよこ組! (2007)
子宮の記憶 (2007)
歌謡曲だよ、人生は (2007)
初雪の恋 ヴァージン・スノー (2007)
als Mayumi Sasaki
となり町戦争 (2007)
als Kinu Murozono
男たちの大和/YAMATO (2005)
東京タワー (2005)
Higuchi Ichiyo Monogatari (2004)
珈琲時光 (2004)
als Yoko's Stepmother
女の中の二つの顔 (2004)
ほたるの星 (2004)
偶然にも最悪な少年 (2003)
als Hatsuko Kim
さよなら、クロ (2003)
als Eri Yuki
Aiki (2002)
ホテル・ハイビスカス (2002)
als Mieko's Mother
おぎゃあ。 (2002)
記憶の音楽-Gb- (2002)
als Rume
ドッグ・スター (2002)
ひとりね (2002)
순애보 (2000)
als Aya's Mother
新・仁義なき戦い。 (2000)
巡査鉄兵の推理日誌 (2000)
安藤組外伝 群狼の系譜5 (2000)
ヒステリック (2000)
タイムレスメロディ (2000)
als Chikako's mother
釣りバカ日誌イレブン (2000)
お受験 (1999)
als Midori Chiaki
あ、春 (1998)
als Wife of Hiroshi's Brother
学校III (1998)
als Kuramoto
天城越え (1998)
不機嫌な果実 (1997)
20世紀ノスタルジア (1997)
als Anzu's Mother
姑は名探偵芹澤雅子 八丈島南国リゾート殺人事件 (1997)
タイム・リープ (1997)
傷だらけの天使 (1997)
夏時間の大人たち (1997)
als Man's Lover in TV Drama
瀬戸内ムーンライト・セレナーデ (1997)
大統領のクリスマスツリー (1996)
GONIN2 (1996)
als Ran
学校の怪談 (1995)
als Yukawa
警告!のぞきアリ。 (1995)
写楽 (1995)
すももももも (1995)
夜がまた来る (1994)
とられてたまるか!完 (1994)
ろくでなし2 LAST DOWN TEN (1994)
ヌードの夜 (1993)
als Nami Tsuchiya
眠らない街 新宿鮫 (1993)
ちぎれた愛の殺人 (1993)
als Nami Muraki
赤と黒の熱情 (1992)
うみ・そら・さんごのいいつたえ (1991)
月下の蘭 (1991)
ザ・ヒットマン 血はバラの匂い (1991)
夢二 (1991)
als Jiro
ヒルコ/妖怪ハンター (1991)
als Reiko's Mother
河内残侠伝 軍鶏(シャモ) (1991)
仕掛人 藤枝梅安スペシャル (1990)
マリアの胃袋 (1990)
Aサインデイズ (1989)
会社物語 MEMORIES OF YOU (1988)
als Managing Director's Daughter
嚙む女 (1988)
als Sanae Ebino
さらば愛しき人よ (1987)
hana ―1970、コザが燃えた日―


ikwilfilmskijken © 2024