Charles Edwin Powell

Geboortedatum:
04/05/1963
Geboorteplaats:
Houston, Texas, USA:

Filmografie

Black Widower (2009)
als Bob Agacinski
Forbidden Secrets (2007)
als Dan Lambeth
The 8th Plague (2006)
als Curtis
Deadly Isolation (2005)
als Cal Byers
Fear of the Dark (2003)
als Eric Billings
View of Terror (2003)
als David Jacobsen
Lost Junction (2003)
als Porter
Xchange (2001)
als Quayle Scott
When Justice Fails (1999)
als Josh
Requiem for Murder (1999)
als James Clouder
Time at the Top (1999)
als Detective Gagin
Nightmare Man (1999)
als Davis
Airspeed (1998)
als Jeff, A.T.C.
Affliction (1998)
als Jimmy Dane
For Hire (1997)
als Joe Watson
The Call of the Wild: Dog of the Yukon (1997)
als Hal
The Pathfinder (1996)
als Lt. Zale
Screamers (1995)
als Ross
Cheyenne Warrior (1994)
als Matthew Carver
The Exorcist III (1990)
als Patient X Possessed
Hi.
als Peter Lark
The Pitchfork Retreat
als Charlie
Stream
als Roy Keenan


ikwilfilmskijken © 2024