Debra Wilson

Geboortedatum:
04/02/1962
Geboorteplaats:
New York City, New York, USA:

Filmografie

Mortal Kombat Legends: Battle of the Realms (2021)
als D'Vorah (voice)
After Masks (2021)
als Pam (Quarantales Segment)
Ben 10: Ben 10,010 (2021)
Star Wars: The Rise of Skywalker (2019)
als Nambi Ghima (voice)
Painkillers (2019)
als Gail Konrad
Living Room Coffin (2018)
als Valpocalypse
The Christmas Chronicles (2018)
als Lars
Bodied (2018)
als Dean Hampton
The Invisible Mother (2018)
als Glorianna
The Nun (2018)
als Demonic Voice
The Last Sharknado: It's About Time (2018)
als New Bryan
Hotel Transylvania 3: Summer Vacation (2018)
als Additional Voices (voice)
Her Side of the Bed (2018)
als Angel
Amelia 2.0 (2017)
als Adah Allen
The Emoji Movie (2017)
als Additional Voices (voice)
Open Marriage (2017)
als Vulnavia
Dead 7 (2016)
als Apocolypta
Caged No More (2016)
als Leona
Hotel Transylvania 2 (2015)
als Additional Voices (voice)
Alton & Kenya's Outrageous Wedding (2015)
als Vivian Dunn
Mothers of the Bride (2015)
als Freesia the Producer
The Hobbit: The Battle of the Five Armies (2014)
als Creature Voices (voice)
The 10 Year Plan (2014)
als Minister
Fatal Acquittal (2014)
als Detective Bell
Knock 'em Dead (2014)
als Darien Grey
Midlife (2013)
als Diane Freeland
Perfect Combination (2010)
als Mrs. Lewis
The Haunted World of El Superbeasto (2009)
als Cigarette Girl / Bride Fronkenstein / Female Patron / Stripper in Hall / Telephone Victim / Old Woman (voice)
The Chosen One (2007)
als Akia May (voice)
Super Sweet 16: The Movie (2007)
als Eden Day
If I Had Known I Was a Genius (2007)
als Teresa Reed
Over the Hedge (2006)
als Debbie (voice)
Scary Movie 4 (2006)
als Oprah
Whitepaddy (2006)
als Aunt Tiny
Target (2004)
als Nolan
Nine Lives (2004)
als Lisa
Trish Stratus: 100% Stratusfaction (2003)
als Herself
Skin Deep (2003)
als Alex
Rapsittie Street Kids: Believe in Santa (2002)
als Great Grandma Fran (voice)
Jane White is Sick & Twisted (2002)
als Chi-Chi
Asylum (1997)
als Belinda Davis
B.A.P.S. (1997)
als Flight Attendant
Sleeping Together (1997)
als Wendy
Girl 6 (1996)
als Salesgirl #3


ikwilfilmskijken © 2021