Lisa Darr

Geboortedatum:
04/21/1963
Geboorteplaats:
Chicago, Illinois, USA:

Filmografie

This Is 40 (2012)
als Clair
Hannah Montana: The Movie (2009)
als Mother on the Pier
The Twenty (2009)
als Katherine
Alma: The Master's Muse (2008)
als Narrator (voice)
Bag Boy (2007)
als Laurie
Her Best Move (2007)
als Julia Davis
The Big Time (2002)
Land of the Free (1998)
als Annie Jennings
Gods and Monsters (1998)
als Dana Boone
Morella (1997)
als Jenny Lynden
Plan B (1997)
als Clare Sadler
Casualties (1997)
als Beth
Murderous Intent (1995)
als Pamela
Betrayal of Trust (1994)
als Lorna Lucas
Complex of Fear (1993)
als Penny Evans
Defenseless (1991)
als Board Member in Law Firm


ikwilfilmskijken © 2024