Kim Coates

Geboortedatum:
02/21/1958
Geboorteplaats:
Saskatoon, Saskatchewan, Canada:

Filmografie

Neon Lights (2022)
als Denver
Donkeyhead (2022)
See for Me (2022)
als Rico
Fantasy Island (2020)
als Devil Face
Cold Brook (2019)
als George Hildebrandt
Goon: Last of the Enforcers (2017)
als Ronnie Hortense
The Adventure Club (2017)
als Ozzie
Officer Downe (2016)
als Officer Downe
True Memoirs of an International Assassin (2016)
als President Cueto
Stagecoach: The Texas Jack Story (2016)
als Calhoun
Bodyguards: Secret Lives from the Watchtower (2016)
als Narrator (voice)
Strange Weather (2016)
als Clayton Watson
The Land (2016)
als Uncle Steve
Pirate's Passage (2015)
als Roy Moehner (voice)
Mutant World (2014)
als Marcus King
A Fighting Man (2014)
als Father Sean Brennan
Rufus (2013)
als Aaron Van Dusen
Robosapien: Rebooted (2013)
als Porter
Ferocious (2013)
als Sal
A Dark Truth (2012)
als Bruce Swinton
Resident Evil: Retribution (2012)
als Bennett (archive footage)
Goon (2012)
als Ronnie Hortense
Sacrifice (2011)
als Arment
Resident Evil: Afterlife (2010)
als Bennett
A Little Help (2010)
als Mel Kaminsky
Sinners and Saints (2010)
als Detective Dave Besson
Blood: A Butcher's Tale (2010)
als Andris
Prison Break: The Final Break (2009)
als Agent Richard Sullins
A Gunfighter's Pledge (2008)
als Tate
45 R.P.M. (2008)
als Constable Able Taft
Hero Wanted (2008)
als Skinner McGraw
King of Sorrow (2007)
The Poet (2007)
als General Koenig
Alien Agent (2007)
als Carl Roderick
Late Fragment (2007)
als Hank
Grilled (2006)
als Tony
12 Hours to Live (2006)
als Jack Bryant
Silent Hill (2006)
als Officer Thomas Gucci
Skinwalkers (2006)
als Zo
The Island (2005)
als Charles Whitman (uncredited)
A Friend of the Family (2005)
als David Snow
Hostage (2005)
als The Watchman
Assault on Precinct 13 (2005)
als Officer Rosen
Caught in the Headlights (2005)
als Harry Eden
Bandido (2004)
als Beno
Unstoppable (2004)
als Peterson
Open Range (2003)
als Butler
Tunnel (2002)
als Geary
The Scream Team (2002)
als Zachariah Kull
Black Hawk Down (2001)
als MSgt. Tim "Griz" Martin
Pearl Harbor (2001)
als Jack Richards
Full Disclosure (2001)
als Dave Lewis
Xchange (2001)
als Toffler / Fisk 2
Auggie Rose (2000)
als Auggie Rose
Battlefield Earth (2000)
als Carlo
Killing Moon (1999)
als Clayton Durrell
Airborne (1998)
als Bob Murdoch
Married to a Stranger (1997)
als Dr. Jesse Bethan
Dead Silence (1997)
als Ted Handy
Lethal Tender (1997)
als Montessi
Carpool (1996)
als Detective Erdman
Unforgettable (1996)
als Eddie Dutton
The Shamrock Conspiracy (1995)
Black Fox: Good Men and Bad (1995)
Waterworld (1995)
als Drifter
Bad Boys (1995)
als White Carjacker (uncredited)
Sandkings (1995)
als Dave Stockley
Breach of Trust (1995)
als Palmer Davis
The Client (1994)
als Paul Gronke
The Club (1994)
als Mr. Carver
I Know My Son Is Alive (1994)
als Det. Griffi
The Spider and the Fly (1994)
als John Deluca
Model by Day (1993)
als Tommy Nolan
Dead Before Dawn (1993)
als Zack
Innocent Blood (1992)
als Ray
Harmony Cats (1992)
als Graham Braithwaite
The Last Boy Scout (1991)
als Chet
Red Blooded American Girl (1990)
als Dennis
Cold Front (1990)
als Mantha
The Amityville Curse (1990)
als Frank
La danse du scorpion (1990)
als Finch Palmer
Blind Fear (1989)
als Ed
Palais Royale (1988)
als Tony Dicarlo
Super Dicks
als Maurice

Productie

Neon Lights
Producer
A Dark Truth
Executive Producer
The Poet
Executive Producer


ikwilfilmskijken © 2022