Cork Hubbert

Geboortedatum:
07/03/1952
Geboorteplaats:
Pendleton, Oregon, USA:

Filmografie

Mickey's Twice Upon a Christmas (2004)
als Additional Voices (voice)
The Santa Trap (2002)
als Elf One
Creating a Myth... the Memories of 'Legend' (2002)
als Himself
The Ruby Princess Runs Away (2001)
als Twitter
Lifepod (1993)
als T-Nine
The Ballad of the Sad Cafe (1991)
als Cousin Lymon
Criminal Act (1989)
als Slater
Sinbad of the Seven Seas (1989)
als Midget
Legend (1985)
als Brown Tom
Not for Publication (1984)
als Odo
Under the Rainbow (1981)
als Rollo Sweet
Caveman (1981)
als Ta
Property (1979)


ikwilfilmskijken © 2024