Jim J. Bullock

Geboortedatum:
02/09/1955
Geboorteplaats:
Casper, Wyoming, USA:

Filmografie

Ron and Laura Take Back America (2016)
Role/Play (2010)
als Bernie
One, Two, Many (2008)
als Derek
Queer Duck: The Movie (2006)
als Adam Seymour 'Queer Duck' Duckstein
John Candy: Comic Spirit (2005)
als Self
Gaydar (2002)
als Maurice's Ex
Kissing Jessica Stein (2002)
als Not-Yet-Out Gay Guy
Circuit (2001)
als Mark
10 Attitudes (2001)
als Tex
The Lord’s Prayer (2001)
als Erastus / Isaac (voice)
Lord, I Believe (2001)
als Licea (voice)
Imp, Inc. (2001)
als Net'l (voice)
The Scarecrow (2000)
als Magistrate (voice)
Get Your Stuff (2000)
als Tom
The Greatest is the Least (1997)
als Majestrate / Jeramiah (voice)
Switch (1991)
als The Psychic
Spaceballs (1987)
als Prince Valium
Full Moon High (1981)
als Eddie


ikwilfilmskijken © 2023