Supriya Pathak

Geboortedatum:
01/07/1961
Geboorteplaats:
Mumbai, Maharashtra, India:

Filmografie

Khichdi 2: Mission Paanthukistan (2023)
als Hansa Praful Parekh
Gangster Ganga (2023)
als Ganga
सत्यप्रेम की कथा (2023)
als Diwali Ben
Kehvatlal Parivar (2022)
als Kalindi
रश्मि रॉकेट (2021)
als Bhanuben
मिमी (2021)
als Shobha Rathore (Mimi's Mother)
तूफ़ान (2021)
als Mrs. D'Souza
द बिग बुल (2021)
als Amiben (Hemant's mother)
जय मम्मी दी (2020)
als Laali
सब कुशाल मंगल (2020)
als Emarti Devi
Happi (2019)
रामप्रसाद की तेहरवी (2019)
als Ammaji
Gaddalakonda Ganesh (2019)
als Gaddalakonda Ganesh's Mother
అరవింద సమేత... వీర రాఘవ (2018)
als Jeji
Love per Square Foot (2018)
als Lata Chaturvedi
Best of Luck Laalu (2017)
als Daksha Modi
Jeena Isi Ka Naam Hai (2017)
als Laxmi
unINDIAN (2015)
als Savita, Meera's mum
Kis Kisko Pyaar Karoon (2015)
als Shiv's Mother
Tigers (2014)
als Ayan's Mother
Bobby Jasoos (2014)
als Matka
गोलियों की रासलीला रामलीला (2013)
als Dhankor Baa
शंघाई (2012)
als Chief Minister Madamji
मौसम (2011)
als Fatimah Bua
खिचड़ी: द मूवी (2010)
als Hansa Praful Parekh
Wake Up Sid (2009)
als Sarita Mehra
दिल्ली ६ (2009)
als Vimla
सर्कार राज (2008)
als Pushpa Nagre
Dharm (2007)
als Parvati Chaturvedi
सर्कार (2005)
als Pushpa Subhash Nagre
ପରଦେଶୀ ବାବୁ (1999)
Madhosh (1994)
als Radha
Raakh (1989)
als Nita
कमला की मौत (1989)
als Anju
La nuit Bengali (1988)
als Gayatri
Falak (1988)
als Shobha
शहँशाह (1988)
als Shahida
Ek Aadmi (1988)
मिर्च मसाला (1987)
als Factory worker
Dilwaala (1986)
als Kamla
Jhoothi (1985)
als Seema
Arjun (1985)
Bahu Ki Awaaz (1985)
അകലത്തെ അമ്പിളി (1985)
Dharm Aur Qanoon (1984)
Gandhi (1982)
als Manu
विजेता (1982)
बाजार (1982)
als Shabnam
Kalyug (1981)
als Subhadra
Manohar Pandey


ikwilfilmskijken © 2024