Angelique de Bruijne

Geboortedatum:
03/15/1973
Geboorteplaats:
Terneuzen, Zeeland, Netherlands:
Biografie:
Ze studeerde af aan de Toneelacademie Maastricht en kreeg vervolgens enkele theaterrollen bij Het Nationale Toneel.[3] Ze had rollen in de televisieserie SamSam, de televisiefilm Marrakech en de langspeelfilms De zwarte meteoor, De zeemeerman en Wilde Mossels. In De indiaan uit 2009 speelde ze de moeder van Koos. Bij de nasynchronisatie van Toy Story 2 , Toy Story 3 en Toy Story 4 was ze in Nederland te horen als de cowgirl Jessie. Ook deed ze dit voor de korte Pixar-films Partysaurus Rex, Hawaiian Vacation, Small Fry, Toy Story of Terror! en Toy Story That Time Forgot, en het spel Disney Infinity, en in de Nederlandse nasynchronisatie van de deense animatiefilm Cirkeline 2: Ost og kærlighed de stem van Millie.

Filmografie

April, May en June (2019)
als Rogier's Wife
Webcam (2011)
als Germa
De Indiaan (2009)
als Tjitske
Het Mysterie van de Sardine (2005)
als Prudence
Drijfzand (2004)
als Kapster
Wilde Mossels (2000)
als Janine
Het negende uur (2000)
Los taxios (1998)
als Sofie
Mortinho por Chegar a Casa (1996)
als Tina
De Zeemeerman (1996)
als Suzy


ikwilfilmskijken © 2024