William Fichtner

Geboortedatum:
11/27/1956
Geboorteplaats:
Mitchell Field Air Force Base, East Meadow, Long Island, New York, USA:

Filmografie

Hypnotic (2023)
als Dellrayne
88 (2023)
als Ron Holt
Six (2022)
als Davis
The Birthday Cake (2021)
als Uncle Ricardo
The Space Between (2021)
als Donny Rumson
Cold Brook (2019)
als Ted Markham
Josie & Jack (2019)
als Raeburn
Finding Steve McQueen (2019)
als Enzo Rotella
Armed (2018)
als Richard
Hot Summer Nights (2018)
als Shep
All the Devil's Men (2018)
als Brennan
O.G. (2018)
als Danvers
Traffik (2018)
als Mr. Waynewright
Krystal (2018)
als Dr. Farley
12 Strong (2018)
als Colonel Mulholland
American Wrestler: The Wizard (2017)
als Coach Plyler
The Neighbor (2017)
als Mike
Porsche: Decades of Disruption (2017)
als Narrator
Black Holes (2017)
als Youston (voice)
The War of 1996: A United World News Special (2016)
als General Adams
Last Day in LA (2016)
als Narrator
Independence Day: Resurgence (2016)
als General Adams
Another Day: The Making of 'Independence Day: Resurgence' (2016)
als Self
Four Falls of Buffalo (2015)
als Narrator
The Gettysburg Address (2015)
als John G. Nicolay (voice)
Teenage Mutant Ninja Turtles (2014)
als Eric Sacks
The Homesman (2014)
als Vester Belknap
Hell on Earth (2014)
als Satan
Elysium (2013)
als John Carlyle
The Lone Ranger (2013)
als Butch Cavendish
Scatter My Ashes at Bergdorf's (2013)
als Narrator
Phantom (2013)
als Alex
Seal Team Six: The Raid on Osama Bin Laden (2012)
als Guidry
Wrong (2012)
als Master Chang
Drive Angry (2011)
als Accountant
The Big Bang (2011)
als Poley
Date Night (2010)
als DA Frank Crenshaw
Forehead Tittaes (2010)
Starz Inside - Unforgettably Evil (2009)
als Self
Prison Break: The Final Break (2009)
als Alex Mahone
The Dark Knight (2008)
als Bank Manager
Blades of Glory (2007)
als Darren MacElroy
First Snow (2006)
als Ed Jacomoi
The Amateurs (2006)
als Otis
Ultraviolet (2006)
als Garth
Nine Lives (2005)
als Andrew
The Chumscrubber (2005)
als Mr. Bill Stiffle
Mr. & Mrs. Smith (2005)
als Dr. Wexler - Marriage Counselor (voice) (uncredited)
The Longest Yard (2005)
als Captain Knauer
Crash (2005)
als Flanagan
Equilibrium (2002)
als J├╝rgen
Julie Walking Home (2002)
als Henry
Black Hawk Down (2001)
als Sfc. Jeff Sanderson
What's the Worst That Could Happen? (2001)
als Detective Alex Tardio
Pearl Harbor (2001)
als Danny's Father
The Perfect Storm (2000)
als David "Sully" Sullivan
Drowning Mona (2000)
als Phil Dearly
Passion of Mind (2000)
als Aaron Reilly
Go (1999)
als Burke
The Settlement (1999)
als Jerry
Armageddon (1998)
als Colonel Willie Sharp
Switchback (1997)
als Chief Jack McGinnis
Contact (1997)
als Kent
Albino Alligator (1996)
als Law
Heat (1995)
als Roger Van Zant
Reckless (1995)
als Rachel's Father
Strange Days (1995)
als Dwayne Engelman
Virtuosity (1995)
als William Wallace
The Underneath (1995)
als Tommy Dundee
Quiz Show (1994)
als Stage Manager
Malcolm X (1992)
als Cop at Harlem Station
St. Sebastian
als Jurgens

Productie

Cold Brook
Director


ikwilfilmskijken © 2023