Karin Bertling

Geboortedatum:
05/25/1937

Filmografie

100 årstider (2023)
als Anita
Call of the Unseen (2022)
als Acolyte (voice)
Angel (2021)
als Vivian
Skammerens Datter II: Slangens Gave (2020)
als Druide
Hjärterummet (2020)
als Grandmother
Operation Ragnarök (2018)
als Eva
Den blomstertid nu kommer (2018)
als Grandma
Let Me Go (2018)
als Traudi
Beck 37 - Utan uppsåt (2018)
als Signe Rådström
Banana Pancake Trail (2018)
als Grandma
Bitch (2017)
als Elsa
Sensoria (2015)
als Vera Brandt
Granny's Dancing on the Table (2015)
als Granny
Lokalvårdaren (2014)
Tantlängtan (2011)
Lennart (2010)
als Margit
Svarttaxi (2010)
als Berit Lundborg
Nasty Old People (2009)
als Elsie
Syner (2009)
Skjut mig (2006)
Innan Frosten (2005)
als Birgitta Medberg
Camp Slaughter (2004)
als Constance


ikwilfilmskijken © 2024