Gary Lydon

Geboortedatum:
09/11/1964
Geboorteplaats:
London, United Kingdom:

Filmografie

Barber (2023)
als Johnny Mulligan
Lakelands (2023)
The Banshees of Inisherin (2022)
als Peadar Kearney
Sprachlos in Irland (2021)
als Geistlicher
Harvest (2021)
The Lucky Man (2020)
Broken Law (2020)
als SI Richard Byrne
Ciúnas (2019)
als Gerry
The Hallow (2015)
als Doyle
Brooklyn (2015)
als Mr. Farrell
The Guarantee (2014)
als Brian Cowen
Calvary (2014)
als Inspector Stanton
Gold (2014)
als Tommy
Stella Days (2012)
als Larry
Shadow Dancer (2012)
als Geoff
War Horse (2011)
als Si Easton
The Guard (2011)
als Garda Inspector Gerry Stanton
Small Engine Repair (2006)
als Big Eddy
Boy Eats Girl (2005)
als Garda Sergeant
Six Shooter (2004)
als Chief Guard
Sinners (2002)
als Patrick
Sunday (2002)
als Family Barrister
Country (2000)
als Con Murphy
The Last September (2000)
als Peter Connolly
The Second Death (2000)
als Gerry
Ordinary Decent Criminal (2000)
als Tom Rooney
The Informant (1997)
als Det. McDonough
Michael Collins (1996)
als Squad Youth #1
Nothing Personal (1996)
als Eddie


ikwilfilmskijken © 2024