De'Aundre Bonds

Geboortedatum:
03/19/1976
Geboorteplaats:
Los Angeles, California, USA:

Filmografie

Sisters (2023)
als E
A True Christmas (2022)
als TJ
Angie's Cure (2022)
als Tre
Power and Money (2021)
als Peanut
Blood Sacrifice (2021)
als Gunz
Trip Slip (2021)
als Red's Homeboy
De'aundre Bonds - Drunk and Disorderly (2019)
Good Cop Bad Cop (2018)
als Detective
Knuckle Up (2017)
als Holyfield
Bank (2016)
als CK
Dope (2015)
als Stacey
Behind De Pole (2014)
als Trey King
Imperial Dreams (2014)
als Gideon
Gangster Squad (2013)
als Duke Del-Red
Black Ball (2003)
als Sweet
Flossin (2001)
als Bud
Lockdown (2000)
als Dre
The Heist (2000)
als Trent
3 Strikes (2000)
als J.J. (as De'Aundre Bonds)
The Wood (1999)
als Stacey
Ill Gotten Gains (1997)
als Pop
Get on the Bus (1996)
als Junior, aka 'Smooth'
Sunset Park (1996)
als Busy-Bee
Tales from the Hood (1995)
als Ball
Packz
als Banger 1

Productie

Knuckle Up
Music


ikwilfilmskijken © 2023