Djimon Hounsou

Geboortedatum:
04/24/1964
Geboorteplaats:
Cotonou, Dahomey [now Benin]:

Filmografie

A Quiet Place: Day One (2024)
als Island Man
Last Breath (2024)
Rebel Moon - Part Two: The Scargiver (2024)
als Titus
Ozi: Voice of the Forest (2024)
als Ozi's Father (voice)
Rebel Moon - Part One: A Child of Fire (2023)
als Titus
Gran Turismo (2023)
als Steve Mardenborough
Shazam! Fury of the Gods (2023)
als Wizard
Black Adam (2022)
als Wizard
Paws of Fury: The Legend of Hank (2022)
als Sumo (voice)
The King's Man (2021)
als Shola
Kimana Tuskers (2021)
als Narrator (voice)
Marvel Studios' 2021 Disney+ Day Special (2021)
als Korath (voice) (archive footage)
A Quiet Place Part II (2021)
als Man on Island
Charlie's Angels (2019)
als Bosley
Shazam! (2019)
als Wizard
Captain Marvel (2019)
als Korath
Serenity (2019)
als Duke
Aquaman (2018)
als King Ricou (voice)
In Search of Voodoo: Roots to Heaven (2018)
als Host
Same Kind of Different as Me (2017)
als Denver
King Arthur: Legend of the Sword (2017)
als Bedivere
I Am Heath Ledger (2017)
als Self
The Fate of the Furious (2017)
als Mose Jakande (archive footage) (uncredited)
The Legend of Tarzan (2016)
als Chief Mbonga
Air (2015)
als Cartwright
The Vatican Tapes (2015)
als Vicar Imani
Furious 7 (2015)
als Mose Jakande
Seventh Son (2014)
als Radu
Guardians of the Galaxy (2014)
als Korath
How to Train Your Dragon 2 (2014)
als Drago (voice)
Baggage Claim (2013)
als Quinton Jamison
Forces spéciales (2011)
als Commander Kovax
Elephant White (2011)
als Curtie Church
The Tempest (2010)
als Caliban
Black Panther (2010)
als T'Challa
Push (2009)
als Henry Carver
Never Back Down (2008)
als Jean Roqua
A Place in Time (2007)
als Self
Killers Kill, Dead Men Die (2007)
als The Champ
Eragon (2006)
als Ajihad
Blood Diamond (2006)
als Solomon Vandy
The Island (2005)
als Albert Laurent
Strength and Honor: Creating the World of 'Gladiator' (2005)
als Self
Beauty Shop (2005)
als Joe
Constantine (2005)
als Midnite
Blueberry (2004)
als Woodhead
In America (2003)
als Mateo
Lara Croft: Tomb Raider - The Cradle of Life (2003)
als Kosa
Biker Boyz (2003)
als Motherland
The Four Feathers (2002)
als Abou Fatma
Le Boulet (2002)
als Detective Youssouf
Passage du milieu (2000)
als Narrator (voice - U.S. Version)
Gladiator (2000)
als Juba
Deep Rising (1998)
als Vivo
Amistad (1997)
als Cinque
Ill Gotten Gains (1997)
als Fyah
Stargate (1994)
als Horus
Killing Zoe (1993)
als Moïse (voice)
Unlawful Entry (1992)
als Prisoner on Bench
Without You I'm Nothing (1990)
als Ex-Boyfriend
African History Y


ikwilfilmskijken © 2024